Network Menu

Ordförande har ordet (Feb 2017)

Några ord från vår ordförande,

Hej!

Jag hoppas att alla njuter av vårvädret! Kan vi verkligen hoppas att vintern är slut? Vem vet, bäst att ta vara på det fina vädret så länge det varar.

Nu har vi haft vårt årsmöte, har valt en ny styrelse och startat ett nytt SWEA år. På vår Facebook sida philadelphia.swea.org kan ni se vilka som är styrelsemedlemmar. Tack till Christine som, flyttar till Florida, och Birgitta, som flyttar till Sverige, för allt ni har gjort för SWEA Philadelphia. Välkommen till våra nya styrelsemedlemmar Ann-Charlotte, Ulla, Anna-Lena, Helena och Amy. Tack för att ni ställer upp.

Jag vill passa på att tacka Ragnhild och Margaretha som hade lagat den jättegoda ärtsoppan till årsmötet. Tack också till alla som hjälpte till att göra kvällen så trevlig.

Vi har styrelsemöte den 2 mars och äter lunch kl 11.30. Alla är välkomna till lunchen som är ett trevligt sätt att träffas lite informellt och ha en trevlig stund tillsammans.

Vårt program uppdateras hela tiden och kaffe med semlor hos Ragnhild den 28 februari är först på programmet. Läs ”Händer i Veckan” och kolla vår websida för aktiviteter. Anna-Lena, som nu är programansvarig, planerar just nu många trevliga aktiviteter för oss och tar gärna emot restaurangförslag i Philadelphia.

SWEAs Sverigemiddag kommer i år att äga rum i Helsingborg den 15-17 juni. Då kommer SWEAs stipendiater och ÅSK att hedras. SWEA Professional kommer att ha en konferens på förmiddagen den 17 juni som är kostnadsfri för intresserade. För att betala den lägre anmälningsavgiften måste betalning göras senast den den 16 april. Sverigeresan går i år till Ångermanland och Höga Kusten den 4-7 juli. Information om både Sverigemiddagen och Sverigeresan finns på sommar.swea.org.

Den 19-22 oktober är det dags för SWEAs Världsmöte i Perth, Australien där Sweor från hela världen kommer att samlas. Det går att läsa om mötet och alla spännande aktiviteter på vm2017.swea.org. För att betala den lägre anmälningsavgiften måste man anmäla sig senast den 30 april. Just nu är vi fyra från Philadelphia som planerar att åka.

Nu finns det uppdaterad information om SWEA Professional och SWEA Care på SWEAs websida: professional.swea.org och care.swea.org.

Så slutligen en påminnelse. För att komma med i adressboken måste årsavgiften betalas in senast den 1 mars, se länken på ”Händer i Veckan”.

Ser fram mot ett intressant och givande år och tackar för ert förtroende att förnya mitt ordförandeskap.

Monica Edqvist-Johansson
Ordförande SWEA Philadelphia