Network Menu

Ordförande har ordet (Sep 2017)

Några ord från vår ordförande

Hej och välkomna tillbaka!

Jag hoppas att alla har haft en riktigt fin och trevlig sommar.

Nu börjar det ju bli höst, trots det fina sommarvädret, och vi har kommit igång igen efter sommaruppehållet.

Tack snälla Sara för att vi fick vara hemma hos dig igen för vårt tillbaka mingel. Det var så trevligt och vilken tur vi hade med vädret. Tack också Gunilla och Anna-Lena som ordnade utflykten till Brandywine River Museum of Art. Samlingsutställningen av Andrew Wyeths konst var fantastisk.

Vi har mycket på gång och i nästa vecka reser vi upp till New York. På vår webbsida philadelphia.swea.org finns all information om kommande aktiviteter.

Några av våra medlemmar har haft en bokgrupp som nu kommer att bli en SWEA grupp. Mer information kommer att finnas på vår Facebook sida inom kort.

I februari kommer fem styrelsemedlemmar att avgå och därför söker vi ordförande, vice ordförande, kassör, webbansvarig, revisor och ledamöter. Det är mycket givande och trevligt att vara aktiv inom SWEA och jag hoppas att många kommer att vara intresserade av styrelseuppdrag. Hör av dig till Helena Stengel, Birgitta Davis eller Maud Palmer om du vill ställa upp.

I år kommer vi att ha vårt bakbord på American Swedish Museum den 2 december. Det är vår största ”fundraiser” och i år tänker vi försöka att att sälja julgodis också. Det går utmärkt att baka tidigt innan julstöket sätter igång och frysa in. Det som säljer bäst är lussekatter, bullar och mjuka kakor. Mer information kommer i november.

Snart bär det av till Världsmötet i Perth. Vi är fyra Philadelphia medlemmar som åker dit. Följ gärna rapporter från mötet och resan på vår Facebook sida.

Hoppas att vi ses snart och ha det så bra,

Monica Edqvist-Johansson
Ordförande SWEA Philadelphia