Network Menu

Ordförande har ordet (Juni 2017)

Vilken mysig sommarfest vi hade på American Swedish Historical Museum i söndags. Det var så mycket god mat, dryck och så många glada och trevliga familjer. Till och med vädret samarbetade med oss fastän prognosen för söndagen såg så dålig ut i början av veckan. Tack alla som lagade mat, bidrog med drycker och priser till lotteriet. Tack också till er som hjälpte till att duka upp och städa efter oss. Tänk så bra det går när vi hjälps åt.

Vår Valborgslunch var också en stor succé. Tack Ann-Charlotte Westerberg för att vi fick vara hemma hos dig.

Vi har haft ett varierat och intressant program under våren och många har ställt upp med idéer och arrangemang. Tack till alla!

Det är fortfarande tid att anmäla sig till Världsmötet i Perth. SWEA Perth har ordnat ett möte med mycket intressanta talare. Det erbjuds också utflykter och en resa efter mötet till Margret River. Efterresan är fullbokad, men det finns möjlighet att ställa sig på en väntelista för eventuella avbokningar. På webbsidan vm2017.swea.org finns anmälningsblankett och information. Vi är just nu fyra Sweor från Philadelphia som planerar att resa till Australien.

Jag vet inte hur ofta ni går in på Kom Med. Ni gå kan in på medlemsregistret och skriva in era intressen och på så sätt komma i kontakt med andra Sweor med samma intressen. Alla SWEA medlemmar kan också vara med på aktiviteter arrangerade av andra SWEA avdelningar runt om i världen. Så titta på deras webbsidor för information om era resplaner för sommaren inkluderar orter där SWEA är representerat.

Om vi inte ses på middagen i Philadelphia den 22 juni ses vi i september.

Ha en riktigt skön och avkopplande sommar!

Monica Edqvist-Johansson
Ordförande SWEA Philadelphia