Network Menu

Ordförande har ordet

Ordförande har ordet

November hälsning

Hej kära Philly SWEA!

 

Efter att ha deltagit i SWEAs Världsmöte och OAMEs regionmöte i Dubai, har jag nu kommit hem och det är alltid lika upplyftande att vara tillsammans med så många entusiastiska och fantastiska kvinnor, vi var 300, från alla världens hörn.

SWEA Internationals nyvalda ordförande, Suzanne Langeland Southard presenterades och vi fick lyssna på flera intressanta talare. Ett besök på den otroligt vackra Grand Mosque i Abu Dhabi samt det nya Louvre museet där var höjdpunkter liksom middag i öknen och shopping i det ”gamla Dubai” där det fanns en stor kryddmarknad, guld och kläder om vartannat utefter långa smala gränder. På vårt årsmöte i februari kommer jag att ge en rapport och visa bilder från mötet.

 

Men nu till vad som händer här på hemmaplan:

Glöm inte att vi har vårt bakbord på museet den 6-7 december. Om du kan tänka dej att fixa till en mjuk kaka eller några bullar så vill vi gärna veta det. Om du inte hört av dej till Margaretha Joelsson, eller mej, så ta och gör det nu. Det går bra att leverera till museet på fredags kvällen då Margaretha och Helena finns på plats att ta emot. Annars går det fint att ta med på lördagen också. Tack Riitta Tornegard, Susan Lindholm och Monica Edqvist J. som tar hand om försäljningen på lördag förmiddag samt Eva Wattenmaker och Ulla Martz som tar eftermiddagspasset.

Förra årets inkomst blev $1152.00 – tänk om vi kan sätta nytt rekord i år!

 

Den 13 december blir det Glöggfest, vi i styrelsen planerar för fullt och lovar att det kommer att bli jättetrevligt. En e-vite skickades ut för ett tag sedan, hör av dej om du missat den eller har några frågor.

 

Bokklubben sätter igång igen i januari, här är listan:

”Svälten” av Magnus Västerbro, historia.

”En alldeles svensk historia” (Swedens dark soul – engelsk titel) av Kajsa Norman, samhälle och politik.

”De vänsterhäntas förening” av Håkan Nesser, deckare.

”Bokhandeln på Riverside Drive” av Frida Skybäck, skönlitteratur.

”Bränn alla mina brev” av Alex Schulman, memoar.

”Bettys värld” av Marie-Louise Marc, romantisk komedi.

 

Det blir middag på stan i januari, det kommer en e-vite så småningom.

 

Happy Thanksgiving och hoppas vi ses snart!

Kramar,

Anna-Lena