Network Menu

Ordförande har ordet – Januari 2019

Ordförande har ordet – Nyårshälsning  januari 2019

 

 

Hej alla Philadelphia SWEor!

 

Nytt SWEA år och ett dundrande sådant kommer det säkert att bli!

Vi firar ju 40 år i år! Tänka sig!

Alla avdelningar i alla 30 tals länder ska fira födelsedagen samtidigt i maj och nu är det upp till oss i Philly att hitta på något jätte trevligt den dagen!

Jag undrar hur många av er som har varit med sedan Agneta startade för 40 år sedan? Själv blev jag medlem först 2009 och har inte ångrat det för en sekund.

 

Den 11 januari klockan 11 har vi vårt första styrelsemöte för året- kom gärna och ät lunch med oss efter mötet på IKEA restaurangen i Conshohocken!

 

Den 5 februari hoppas jag många av er kommer på vårt årsmöte. Vi träffas, precis som vi brukar, på Svenska Museet. Ni ska då rösta fram en ny styrelse och vi kommer att redogöra för året som gått samt dela med oss nyheter från SWEA International. Styrelsens uppgift är att planera själva mötet men vi ska också se till att ni, våra medlemmar får tillfälle att träffas, umgås och ha trevligt över en bit mat efter mötet avklarats. Vi hoppas att ni ska bli nöjda!

 

Sen jag sist skrev mitt ”ordförande har ordet” – har vi hunnit med bakbordet på museet, tack alla som hjälpte till- vi sålde 100 limpor och mycket gott hembakat bröd!

 

Glöggfesten hemma hos Pia Halloran i december var hur mysig som helst!  Hennes vackra julsmyckade hem välkomnade ett 40 tal sweor med (eller utan) partners. Jättekul att så många kom och hjälptes åt att duka fram ett helt otroligt julbord! Man kom verkligen in i fin julstämning. Tusen tack igen Pia!

 

Den 16 januari träffas bokklubben i King of Prussia för att diskutera boken Den dag jag blir fri, sedan är det dags för årets första pysselgrupp den 22 januari. E-vite kommer snart.

 

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År, god hälsa och Peace i vår värld!

Hoppas vi ses snart!

 

Med vänliga hälsningar,

Anna-Lena