Network Menu

Ordförande har ordet

Ordförande har ordet

GLAD VALBORG ALLA PHILLY SWEOR!

Det var ett tag sedan man stod vid en brasa och hörde ett vårtal med tillhörande ”vintern rasat”. (Iallafall för min del!) Våren är iallafall på ingång och i onsdags fick vi bli påminda om hur varmt och härligt det kan vara här hos oss. Mer av det röstar jag på!

Ville dela med mig lite av vad som händer i Swea världen och framförallt i våran avdelning. Håll i hatten!! Jag tror alltid att det bara kommer bli några rader… men… idag vet jag att det finns mycket att säga 🙂

VÅRA MEDLEMMAR

Under den senaste månaden har vi i styrelsen ringt runt till alla medlemmar för att höra hur ni mår och också lyssna på era förslag och idéer till träffar och event vi kan ha tillsammans. utifrån er feedback så förstår vi också att många av er är redo att träffas på riktigt face-to-face. Det tycker vi är skoj så nu blir det mera av det på programmet. Sen kommer vi även att hålla igång ett program över sommaren då vi misstänker att många blir kvar i trakterna.

Jag ville också ge en korrektur till ett meddelande som vi gav förra månaden angående gåvor till våra egna medlemmar. Och det är ju så att SWEA är en ideell organisation och vi som medlemmar arbetar tillsammans för att dela med oss av den svenska kulturen i den omgivning som vi bor. De donationer vi ger sprider också denna kultur genom att hålla den levande. Då vi har möjligheten att inhandla varor från ett svenskt företag och ge till andra i välgörenhet, så är vi inte tillåtna att ge till våra medlemmar på det sättet. Självklart kan vi som individer hjälpa varandra som medmänniskor som vi alltid gjort och kommer att fortsätta göra. Så det är med glädje jag meddelar att det blir SOMMAR PICKNICK I ÅR!!!

SAVE THE DATE:

13 Juni kl 15:00 SOMMAR PICKNICK

13 Juni bjuder styrelsen in till en sommar picknick! Det kommer bli en ”Bring-Your-Own” picknick där alla tar med sig en egen picknick korg, tar med sig familjen och så har vi kul tillsammans!!! Vi har inte bestämt plats än men vi letar efter en park där vi kan ha tillgång till bord och bänkar och eventuellt tak för ode sol och regn. Förslag på plats och lekar mottages gärna.  Kolla efter en eVite i din inbox snart.

GILLAR DU ATT SHOPPA PÅ AMAZON?!

Nu kan du göra det och stödja Swea på en och samma gång! Jättekul tycker vi! Swea Philadelphia har skapat ett konto under Amazon Smile vilket betyder att amazon donerar en viss del av det du handlar till oss. Dela gärna den här länken med dina vänner som också handlar på amazon:

https://smile.amazon.com/ch/91-1847287

 

 HAR NI KOLL PÅ ASHM’s ”Spring into Auction”

Det är en silent auction för att stödja museet. Den började förra veckan och sträcker sig till 8 maj. Många av våra egna Swea medlemmar har donerat produkter till detta så gå gärna in och lägg ett bud eller två!

https://www.americanswedish.org/events/spring-auction

 

Skål till en härlig valborg!

Hör gärna av er med förslag om träffar, vi tar alltid emot mer och är du nyfiken på att sitta med i styrelsen så hör du också av dig! Vi har det alltid trevligt tillsammans!!

Följ oss på Instagram @SWEAPhilly och titta in på våran Facebook sida!

Vårkramar,

Helena Berggren
AO, SWEA Philadelphia

, ,