Network Menu

Anslagstavlan

Har du något du vill sälja eller skänka bort?anslagstavla 269x120
Kanske är det något du vill köpa?

Här är du som SWEA-medlem välkommen att sätta in din annons gratis
Annonsera här på SWEA Philadelphias anslagstavla.
Skicka din annons till: anncharlottestorer(Replace this parenthesis with the @ sign)comcast.net

Regler för införandet:
Annonsen  ligger kvar i 3 månader om inget annat meddelas. Vi gör en bedömning av meddelandet innan publicering.  Bedömningen görs för att SWEA har regler angående regelrätt reklam.

Uppgifter vi önskar:
Namn:
telefon:
e-mail:
kategori:
titel:
meddelande:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

  • MORMORSGRUPPEN / BARNPASSNING

Har du långt till dina barnbarn? Eller har ditt barn inte sina mor- och farföräldrar nära? Vi har en växande grupp av mor- och farmödrar som gärna ställer upp som barnvakt till en kostnad av $10.
Kontakta: Karin Kornaga email:kornaga(Replace this parenthesis with the @ sign)verizon.net

 

 

  • SMULTRONSTÄLLE I KIVIK UTHYRESHemmet-i-Kivik

Ett smultronställe mitt i kärnan av ”gamla” Kivik på Ola Cappelins väg. Ett äkta gammalt Skånehus byggt senare delen av 1800-talet, som har gått i samma släkts ägo sedan begynnelsen, hyr vi ut. Huset är mycket hemtrevligt och helt renoverat för några år sedan.

Det finns två sovrum på övre planet med två sköna sängar i varje rum. Ett stort öppet allrum med en öppen spis mitt i rummet, med ”matsal” på ena sidan och ”vardagsrum” på den andra sidan om spisen. Modernt kök med glasvägg mot allrummet och ny köksutrustning, diskmaskin, kylskåp, spis samt elektronugn. Badrummet är nyrenoverat, helt i kakel med värmeslingor i golvet. Där finns också  ny tvätt- och torkmaskin.

En mysig privat trädgård på gårdssidan med ett litet extra hus för förvaring. Stor stenlagd uteplats med bord och stolar, samt en mindre gräsmatta och fullt av vackra rosenbuskar.

Från huset är det 259 steg till badstranden med brygga för det obligatoriska morgondoppet. Härliga strandpromenader i Vitemölle och på många andra håll. Sex golfbanor finns inom en halvtimmes avstånd, närmast ligger Lilla Vik och Djupa Dal.

Uthyrning sker på minst 2 veckor. Huset är lämpligt för 4 personer, inte fler och inga husdjur! September är ofta den härligaste månaden i Kivik, Östersjön är varmare och det är lugn och ro då de flesta sommargästerna åkt hem.  Ett litet paradis, alla månader, på Sveriges sydöstra kust, med underbar utsikt över Östersjön.

Hör av dig så snabbt som möjligt till mig, för att få mer bilder, pris och tider när huset är ledigt att hyra.

Agneta Nilsson
E-post: agnetaswea(Replace this parenthesis with the @ sign)verizon.com