Ordförande har ordet

Hej kära SWEOR!

Jag vill börja med att introducera mig själv. Jag är född och uppvuxen i Arboga, Västmanland. Mina förädrar, bror och brorsbarn bor kvar där. Jag har bott i USA sedan 1992. Jag kom hit som Au Pair och kom sedan tillbaka igen som flygvärdinna. Jag är gift med John sedan 25 år tillbaka och vi har 2 pojkar, Erik och Lukas. De studerar båda på Temple University. Vi älskar att resa. När vi inte åker till Sverige, tycker vi om att åka skidor eller bara njuta av natur och friluftsliv.

Med det sagt, vill jag tacka för förtroendet att ta över som ordförande. Jag ser fram emot utmaningen och är hedrad att representera SWEA Philadelphia. Jag lovar att jag ska fortsätta leda SWEA Philadelphia framåt med energi och passion.

Jag vill tacka Helena för allt hon gjort för SWEA Philadelphia de senaste åren. Det har varit svåra år under Covid-tiden och hon har trots det lyckats styra oss i en positiv riktning. Jag önskar henne all lycka och framgång som Regionordförande.

Jag är väldigt glad och tacksam att vi har så många som erbjudit sin tid att vara med i styrelsen. Det tyder på att vi brinner for SWEA Philadelphia.

Den nya styrelsen:  AO     Jessica Coombs

VAO   Gunilla Westin

Sekreterare  Inger Stegeby-Amanullah

Kassör     Karin Gillberg

Ledamot   Ann-Charlotte Westerberg

Ledamot   Kerstin Hoeldtke

Ledamot   Elisabeth O’Connell

Ledamot   Christina Loefgren

Ledamot    Maria Meitner

Ledamot    Malou Manser

Jag ser fram emot ett år som är fyllt av positivitet, energi, vänskap och stöd. Jag hoppas att vi kan lämna Covid-tider i backspegeln och återgå till ett normalt liv med umgänge och aktiviteter.

Det var allt från mig den hӓr gången.

Tack igen och hoppas vi ses snart!

Varma Kramar

Jessica Coombs